Terug naar overzicht

Werkzaamheden kabels & leidingen

Dorpsbelang
17/3/24

Hier wordt u op de hoogte gebracht van een recente ontwikkeling met betrekking tot de graafwerkzaamheden in Espel, betreffen de Korenmolen, Windmolenhoek en Zuiderrand.

De gemeente heeft vernomen dat de graafwerkzaamheden, uitgevoerd door Liander/Baas, tijdelijk zijn stilgelegd. Dit besluit is genomen om verschillende redenen, zoals aangegeven in de bijgevoegde brief van de aannemer Baas, zie hieronder. Aangezien deze werkzaamheden van belang zijn voor de energietransitie, willen we graag de lokale bewoners op de hoogte stellen van deze tijdelijke onderbreking.

We hopen dat deze onderbreking slechts van korte duur zal zijn en dat de werkzaamheden spoedig worden hervat. Voor verdere vragen kan er contact worden opgenomen met dorpsbelang@espel.nl of met de contactgegevens uit bijgevoegde brief, zie hieronder.

-------------------------------------------------

Brief: Baas B.V.

Beste bewoner(s),

Onlangs is Baas B.V. begonnen met werkzaamheden aan de kabels en leidingen in Espel. In opdracht van Liander breiden we het elektriciteitsnet uit, om spanningsklachten in de toekomst te voorkomen. In verband met omstandigheden stellen we onze werkzaamheden tijdelijk uit. In deze brief leest u meer informatie.

Uitstel werkzaamheden

Door de weersomstandigheden van afgelopen maanden kunnen we niet verder werken. De grondwaterstand is te hoog om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Er zullen nog enige herstel werkzaamheden plaatsvinden, waarna de afzetting weggehaald zal worden.

Wanneer gaan we verder

Op dit moment is niet bekend wanneer de werkzaamheden weer opstarten. Uiteraard krijgt u tijdig bericht wanneer de werkzaamheden hervat worden.

Meer informatie

We hopen op uw begrip. Heeft u vragen over de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact op via e-mail adres: s.vanalthuis@baasbv.nl

Met vriendelijke groet,

Baas B.V.

S. van Althuis

Werkvoorbereiden Baas BV

No items found.