Terug naar overzicht

TriVia-Blok Nieuwjaarstoernooi

Verenigingen
15/3/24

Op tijd van schrijven moet het TriVia-BlokNieuwjaarstoernooi nog gespeeld worden. Traditie getrouw starten we het nieuwe jaar met een leuk toernooi, met uiteenlopende teams!

Laten we er vanuit gaan dat we in het volgende nieuwsbericht kunnen schrijven over een zeer geslaagde en gezellige editie! Had je dit gemist? Schrijf hem dan alvast in je agenda en houd de socials eind van het jaar weer in de gaten. Sowieso is dat altijd leuk; op de Instagram en Facebook ben je altijd op de hoogte van TriVia! En als je de agenda toch bij de hand heb; noteer ook vast het Scholen-volleybaltoernooi op woensdag 27 maart! De kinderen van de basisscholen uit onze dorpen spelen hun toernooi en strijden om de winst! Publiek is van harte welkom om deze jonge sporters aan te moedigen!

En ook zaterdag 14 april gaat een bijzondere dag worden; leden van TriVia zullen dan aanwezig zijn tijdens de wandel- en hardloopactie in Blokzijl, die gehouden wordt voor stichting ALS. Een middag die georganiseerd is voor ‘onze Aly’; onze sporthal beheerder die helaas haarwerk heeft neergelegd ivm een diagnose ALS.

Wil je hier ook bij zijn, meelopen, of doneren; kijk op http://tinyurl.com/2x72wzbq!

No items found.