Terug naar overzicht

Nieuwe website online!

17/3/24

Afgelopen vrijdag 15 maart ’24 tijdens de jaarvergadering van het dorpsbelang hebben we vol trots de nieuwe site en huisstijl van Espel gelanceerd is. We zijn enorm trots en blij met het resultaat! Wij hopen dat het ook bij de dorpsbewoners in de smaak valt.

Middels de site zullen wij u vaker op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen het dorpsbelang, maar ook voor andere verenigingen en voorzieningen is er ruimte om nieuws te delen op zowel de website als op social media.

Wij willen alle dorpsgenoten die geholpen hebben bij het opzetten van de site enorm bedanken! En hopen dat iedereen veel gebruik zal maken van de mogelijkheden die de nieuwe site ons bied.

We willen jullie ook uitnodigen om actief deel te nemen aan het verbeteren van de website. Als je fouten opmerkt of suggesties hebt voor aanvullingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de redactie via redactie@espel.nl. Jouw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om de website continu te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze dorpsbewoners.

Neem snel een kijkje op de nieuwe website en ontdek wat Espel te bieden heeft!

No items found.