Terug naar overzicht

Espel Feest!

4/6/24

Onder dit motto vierde we afgelopen weekend ons 68-jarig bestaan. De feestcommissie had een mooi afwisselend programma gemaakt, chapeau! Donderdag werd het dorpsfeest afgetrapt met de Zomeravondloop, georganiseerd door AVNOP. Er was een speciale loop voor de kinderen waar velen aan mee hebben gedaan. Verder trapten de stratencombinaties hun competitie af met de Highlandgames.

Vrijdag genoten ruim 400 dorpsgenoten van een heerlijke barbecue en aansluitend live muziek van The Islanders, een geweldige band die de voetjes al gauw van de vloer kreeg.

Zaterdagmiddag het vervolg van de stratencombinatiecompetitie met trefbal, stormbaan en jeu de boules. Het was tot het eind spannend, maar uiteindelijk trok combinatie H (Noorderrand, Westerrand-Noord, Leliestraat en 't Laantje) aan het langste eind en nam de 1e prijs in ontvangst. Tweede werd combinatie B (Vaartweg, Bosrand, Sportstraat, Westerrand-Zuid) en de 3e prijs was voor combinatie E (Turbine, Windmolenhoek, Op de Wieken). Alle winnaars gefeliciteerd! De zaterdag werd afgesloten met een spetterend optreden van polderband Ongetwijfeld.

Zondagmiddag is het dorpsfeest afgesloten met een genoeglijk samenzijn waar enkele dorpsgenoten een bijzonder persoonlijk verhaal vertelden. Deze verhalen werden opgeluisterd en afgewisseld door muziek van Espelse muzikanten waaronder Jacqueline Ottink, Mark Warmolts, Leen en Sander van Andel en Koor Klein Feestje. Een warme afsluiting van een geweldig gezellig dorpsfeest. Complimenten voor de Feestcommissie voor het programma en de organisatie!

No items found.