Terug naar overzicht

Buurthap Espel op 14 augustus

Verenigingen
30/7/24

Buurthap Espel op 14 augustus

De datum van de eerstkomende buurthap Espel is op woensdag 14 augustus.

Dus eenmalig is de buurthap niet op de eerste woensdag van de maand.

Espel geeft alle dorpsbewoners elke eerste woensdag van de maand gelegenheid elkaar te ontmoeten tijdens een warme maaltijd. Dit onder het motto –Even niet alleen aan tafel–  

Wil je ook kennis maken met buurtbewoners onder het genot van een 3-gangen menu? Kom dan eens langs vanaf 12.00 uur in ‘De Ducdalf’ op de volgende woensdagen in 2024: 14 augustus, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december.

De kosten zijn € 6,00 p.p. (excl. drankjes). Wanneer je niet meer in staat bent naar ‘De Ducdalf’ te komen, dan brengen wij de Buurthap bij u langs. Dit graag wel vermelden, de kosten zijn dan € 5,00 p.p. (excl. soep). Opgave voor de Buurthap kan bij: Mineke van der Velde tel: 0527-271669 of bij Reinie Osinga tel: 0527-271681 of mail reiniem@hotmail.com. Opgave graag de maandag voor de desbetreffende woensdag.

Wil je ook iets betekenen voor de Buurthap en de sociale samenhang in het dorp?! Producten/ingrediënten doneren is een mogelijkheid, zodat we voor diverse personen de Buurthap financieel laagdrempelig kunnen houden. Wij stellen dit zeer op prijs.

Het doel van de Buurthap is de sociale samenhang in Espel vergroten en eenzaamheid van bewoners voorkomen. Plezierig tafelen schept een onderlinge band en brengt uiteenlopende karakters dichter bij elkaar. Jong en oud, alle dorpsbewoners zijn van harte welkom bij de Buurthap.

No items found.